Wij helpen jou met je digitale uitdagingen

Onze missie is jou helpen

Miloniweb helpt ondernemers aan een moderne mobielvriendelijke website of webshop. We bekijken samen met jou wat je noden zijn en hoe we hieraan kunnen voldoen. 

Wij realiseren de website die jouw bedrijf uitstraalt, die opvalt in de zoekresultaten en die rendeert. Dit allemaal zonder dat jij nodeloos veel van je kostbare tijd hoeft te verliezen.

Webdesign

Mogelijk ben je zelf al eens begonnen aan de bouw van je website, maar hield je er mee op om welke reden dan ook. 
Je wil het wel zelf doen, maar die website lijkt er nooit te komen. Het klinkt misschien vreemd maar je verliest hierdoor enorm veel potentieel. Bedenk je eens hoeveel leads je al had kunnen binnenhalen? Hoeveel meer omzet je onderneming had kunnen draaien?

Online Marketing

Eens die website er is moeten er natuurlijk ook bezoekers op je website komen, en liefst van al de juiste bezoekers.
Miloniweb gidst je door de verschillende marketing mogelijkheden van SEO tot sociale media marketing met als ultieme doel: de juiste bezoekers naar jouw website trekken en zorgen dat ze klant worden.

Social Media

Zitten mijn klanten wel op sociale media? Het is bijna een retorische vraag aan het worden, kijk maar eens rond als je ergens bent, iedereen zit op zijn of haar smartphone. En de meeste gebruikers zitten op sociale media: Facebook, Instagram, TikTok, .. 
Maar zitten jouw klanten daar wel vraag je je af? JA! Jouw klanten zitten ook op sociale media, je moet ze enkel kunnen bereiken.

Miloniweb helpt je bij het opbouwen van je online identiteit op sociale media. We helpen je bij het kiezen van je ideale kanaal (van Facebook tot LinkedIn), je online bedrijf zo eerlijk mogelijk online neer te zetten en helpen bij je content-strategie.

Enkele tevreden klanten

Mike De Vylder

Managing Partner

Mike De Vylder is één van twee bestuurders van Bellengé De Vylder Group en het creatieve brein achter Miloniweb.

Dankzij zijn ervaring binnen de bedrijfswereld, is Mike in staat snel creatieve oplossing te vinden voor hedendaagse problemen. Combineer dit met een gezonde interesse in software ontwikkeling en design en je krijgt dit creatieve brein als resultaat.

Arno Bellengé

Head of Sales

Arno Bellengé is de tweede bestuurder van Bellengé De Vylder Group, en brengt heel wat ervaring uit de ondernemerswereld met zich mee.

Sinds 2009 staat Arno aan het roer van Arbecom, een succesvolle IT-(dienst) leverancier voor zelfstandigen, KMO’s en scholen.

Dankzij Arno wordt jouw ervaring als klant tot in de puntjes verzorgd.

Miloniweb Webdesign - Arno Bellenge