Wij maken jouw website

Als ondernemer kun je niet zonder een professionele website. Je versterkt hiermee je zichtbaarheid en je kunt jezelf laten zien als een expert. Als je een goede website hebt zul je hiermee je ideale klanten aantrekken.
Maar waarom zou je een website laten maken in plaats van het zelf te doen? Allereerst is het belangrijk dat jouw website vertrouwen uitstraalt. Het uiteindelijk doel van jouw website is natuurlijk dat de klant jouw product/dienst koopt, of in ieder geval contact met je opneemt of zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

Miloniweb - Website laten maken

Als je een website hebt ben je 24 uur per dag zichtbaar. Bezoekers kunnen hier informatie over je opzoeken, meer lezen over de producten of diensten die je aanbiedt en eventueel contact met je opnemen. Laat jouw website een slechte indruk achter, dan weet je in elk geval zeker dat je bezoeker nooit een klant zal worden. Je website laten maken door een professional is om die reden altijd aan te raden. Niet alleen weet een professionele webdesigner alles van de technische kant van het bouwen van een website (dit scheelt je veel uitzoekwerk), ook kan een webdesigner je helpen met het aantrekken van jouw ideale klant.

Trek vandaag nog jouw ideale klant aan

Wil jij jouw bedrijf ook digitaal lanceren en meer ideale klanten aantrekken? Miloniweb zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt.
Of je nu een starter bent, je huidige website wilt vervangen voor een frisse, nieuwe website of als je een webwinkel wilt starten; voor iedereen hebben we een passende oplossing.

Wij werken met twee verschillende betalingsmogelijkheden. Allereerst heb je de keuze om een website aan te schaffen in een zogenaamde abonnementsformule. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor je website en betaalt slechts een minimale investering vooraf. Dit is een ideale manier om een website te laten maken wanneer je geen grote investering vooraf wilt doen. Je kunt er ook voor kiezen om één keer een investering te doen, je betaalt achteraf enkel de hosting en eventueel voor support.

Waarom kiezen voor Miloniweb?

Als je een website laat maken door Miloniweb ben je gegarandeerd van een professionele website die je later zelf kunt beheren en aanpassen. Je kunt er daarnaast vanuit gaan dat jouw website op alle apparaten perfect wordt weergegeven; op desktops, smartphones en tablets. Ook worden alle websites geoptimaliseerd, zodat ze goed vindbaar zijn in Google.

Een website van Miloniweb is altijd gebruiksvriendelijk en doelmatig. Wat ook je doel is van je website, bijvoorbeeld het aantrekken van meer bezoekers, een hogere verkoop, meer aanvragen van offertes, wij zorgen ervoor dat dit bewerkstelligd wordt. Onze websites zien er daarnaast goed uit en beschikken over een gebruiksvriendelijke navigatie. Wanneer de website is opgeleverd kun je zelf heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan je website.

Geoptimaliseerd voor Google

Natuurlijk wil je met jouw website goed gevonden worden in Google. Een website laten maken door Miloniweb verzekert je ervan dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo weten klanten je ook online te vinden. Een website laten maken is een goede keuze als je een professionele indruk wilt maken op je bezoekers en toekomstige klanten.

Enkele tevreden klanten

Abonnementsformule of aankoop

Bij Miloniweb kies je de formule die het beste bij jouw bedrijf past.

Met onze abonnementsformule betaal je maandelijks een vast bedrag voor je website, met een minimale investering vooraf.
Deze oplossing is ideaal voor bedrijven die geen grote investering willen maken, maar wel een professionele website willen.
Wil je liever éénmalig een grotere investering? Dat kan!

Contacteer ons vrijblijvend via ons contactformulier of stuur ons een mail en we bezorgen u een offerte op maat.

Wat krijg je bij Miloniweb?

Wil je dat wij je website onderhouden?

Heb je geen tijd of zin om je website aanpassingen zelf door te voeren?
Geen probleem, dat begrijpen we! Met Premium Support doen wij de aanpassingen voor jou.

Enkele voordelen van Premium Support: